0 €
Ponuka nôt
Ponuka nôt
  Novinky Klávesové nástroje Sláčikové nástroje Dychové nástroje Žesťové nástroje Strunné nástroje Bicie nástroje Spev a spevníky Spevácke zbory Hudobná náuka Hudobné darčeky Orchester a súbory Zľavy a dopredaje
Dôležité
Máte akýkoľvek problém? Napíšte alebo zavolajte nám
+420 777 703 088 info@raj-not.sk Doprava zadarmo od 75€ Viac ako 14 tisíc produktov Platba online, prevodom aj dobierkou
Newsletter
Pridajte sa k
6 131 milovníkom hudby
a získajte pravidelné tipy na nové noty a akčné ponuky

Gloria RV 589 Arrangement for Choir SSAA - Vivaldi, Antonio

Autor Vivaldi, Antonio
Kód BA8953-90
EAN 9790006541676
Obtiažnosť Mírně pokročilý
Vydavateľ Bärenreiter BA
Jazyk Angličtina, Němčina
Veľkosť 230x300x10 mm
Dostupnosť do 3 - 6 pracovních dnů


- +
8.33 €
Doprava už od 4,3 €


Na uloženie produktu do obľúbených je nutné sa prihlásiť.





The “Gloria” RV 589 je jeden z Vivaldi's most popularné kompozície v dnešnej dobe a jeden z mostov pravidelne vyformoval sacred vocal práce z Baroka era. Praca bola, v každej probability, v súlade s 1716 počas Vivaldi's time na Ospedale della Pietà, orphanage for girls in Venice.

Although Vivaldi's “Gloria” (BA 8953) bol zapísané na sólo hlasy a zmiešané výber, it is likely that it bol performed at girls' orphanage with female voices only. Taking this into account, Malcolm Bruno's careful arrangement for choir SSAA is of some relevance. The work, when set for female voices or children's choir, remains a true masterpiece.

The “Kyrie” RV 587 (BA 8954)for dva choirs a dva string ensembles, as arrangeed here pre female choir, displeje ich own charm. To môže byť vytvorené spolu s Gloria ako typ short mass.

Both arrangements sú založené na pôvodne publikovaných Urtext úprav z týchto prác. The piano reductions od editora Malcolm Bruno sú jednoduché na play and preserve the character of the works.

- Effective arrangements for female choir
- Forewords in English and German
- Straightforward, idiomatic piano reductions
- Kyrie and Gloria can be combined for performance

Orchestralské časti pre originálne SATB verzie môžu byť použité pre performance of these arrangements.